Kategori: Hverdag

gold

Hellu! Første skoledag i dag. Kan vel ikke si at det å stå opp tidlig var det jeg hadde mest lyst til å gjøre i dag nei.. Hadde ikke mye spessielt på skolen i dag heller. Etter skolen var Victoria med meg hjem, det var koselig. Også var det jo pån igjen med lekser.. -.-... Har ikke så veldig blogg lyst elelr så veldig mye å blogge om, så da blir det bare et sånt kjedelig innlegg i dag å!

Eller jeg kan jo nevne at det var en utrolig bra trening i går! FIkk til alt vi skulle øve på, og lære endel av showet. Så det var gøy. Siden jeg ikke gidder å ta noen bilder nå, så legger jeg bare ut en utrolig bra video som Sandra fra laget har laget. Det er en video med filmer fra i høst.  

 GOLD! 

Hvordan var deres dag?

Publisert: 03.jan.2012 @ 20:01 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

dagen i dag

Hei! I dag har jeg egentlig ikke gjort så mye, følte jeg sov bort det meste av dagen. Voknet halv 1, mange syns kanskje ikke det er så sent, men for meg er det det. Ellers har jeg gått i onepiece i hele dag, bare sett på tv også har jeg ordnet med designet til Hedda (www.hrth.blogg.no). Må også si at designet mitt er ferdig, men dette er bare en midlertidig header. Jeg skal prøve å få lagd et innlegg om julegavene i dag også.


Bilde jeg tok for en stund siden, skal virkelig bli bedre med bilder, emn kameraet er til lading..

Hva har dere gjort i dag?

Publisert: 01.jan.2012 @ 16:27 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Cheer K

Design

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits