Kategori: Innkjøp

innkjøp

Hallo! Siste fridag i dag, og i morgen blir det skole. Føler jula har gått sykt fort, dumt at det er et helt år til neste. Menmen. Etterpå blir det trening, så det blir gøy. Var på senteret i stad og så om jeg kunne finne noe for gaveklrtene jeg har fått. Fant litt, og resten bruker jeg når de har fått inn.nye klær. Men her er det jeg kjøpte.

Sorry for iPhone bilde, men blogger fra iPhonen...

Bukse fra Vero Moda/Pieces, 160,-
Deksel fra Glitter, 80,-

Publisert: 02.jan.2012 @ 14:45 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 2

julegavene

Da tenkte jeg å gjøre som alle andre bloggere, lage et innlegg om julegavene mine, noe av dette er også fra bursdagen. Er veldig fornøyd med gavene, tusen takk alle sammen!


Halser. Percy Jackson, Jaget og hvis det er flere som juger nå (bøker). søt skilt. Rihanna og Bernhoft & Kork cd. 

Øredobber fra Cecilie Mellie. to Justin Bieber t-skjorter fra h&m. University of cheerleading hettegenser fra Cheermania.no. Biebers girl shorts fa en Justin Bieber shop på nettet. 


I kissed Justin Bieber (<3 elsk <3) hettegenser fra en Justin Bieber shop på nettet.


Juicy Coututre bukse (<3)


Juicy Coututre hettegenser (<3)


Viva la juicy parfyme fra Juicy Couture (<3)


GHD SCARLET COLLECTION DELUXE! Rettetang! (EEELSK!<3) Elsker denne rettetangen, funker sykt bra, og i tilleg følger det men reise hårføner (som også er veldig bra), klyper og alt oppi en søt veske og en søt boks, 

I tillegg fik jeg litt smykker, gavekort, neglelakk ogsånt. Kommer også til å lage et innlegg om bursdagsgaven jeg fikk av Christina. 

Tycks? Hva fikk fu til jul? Noe du lurer på om noe jeg har fått, elle bare helt andre spørsmål er det bare å stille dem i kommentarfeltet, så svarer jeg. 

 

Publisert: 01.jan.2012 @ 18:49 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 7

Cheer K

Design

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits