Arkiv måned: januar 2012

gold

Hellu! Første skoledag i dag. Kan vel ikke si at det å stå opp tidlig var det jeg hadde mest lyst til å gjøre i dag nei.. Hadde ikke mye spessielt på skolen i dag heller. Etter skolen var Victoria med meg hjem, det var koselig. Også var det jo pån igjen med lekser.. -.-... Har ikke så veldig blogg lyst elelr så veldig mye å blogge om, så da blir det bare et sånt kjedelig innlegg i dag å!

Eller jeg kan jo nevne at det var en utrolig bra trening i går! FIkk til alt vi skulle øve på, og lære endel av showet. Så det var gøy. Siden jeg ikke gidder å ta noen bilder nå, så legger jeg bare ut en utrolig bra video som Sandra fra laget har laget. Det er en video med filmer fra i høst.  

 GOLD! 

Hvordan var deres dag?

Publisert: 03.jan.2012 @ 20:01 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

innkjøp

Hallo! Siste fridag i dag, og i morgen blir det skole. Føler jula har gått sykt fort, dumt at det er et helt år til neste. Menmen. Etterpå blir det trening, så det blir gøy. Var på senteret i stad og så om jeg kunne finne noe for gaveklrtene jeg har fått. Fant litt, og resten bruker jeg når de har fått inn.nye klær. Men her er det jeg kjøpte.

Sorry for iPhone bilde, men blogger fra iPhonen...

Bukse fra Vero Moda/Pieces, 160,-
Deksel fra Glitter, 80,-

Publisert: 02.jan.2012 @ 14:45 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 2

julegavene

Da tenkte jeg å gjøre som alle andre bloggere, lage et innlegg om julegavene mine, noe av dette er også fra bursdagen. Er veldig fornøyd med gavene, tusen takk alle sammen!


Halser. Percy Jackson, Jaget og hvis det er flere som juger nå (bøker). søt skilt. Rihanna og Bernhoft & Kork cd. 

Øredobber fra Cecilie Mellie. to Justin Bieber t-skjorter fra h&m. University of cheerleading hettegenser fra Cheermania.no. Biebers girl shorts fa en Justin Bieber shop på nettet. 


I kissed Justin Bieber (<3 elsk <3) hettegenser fra en Justin Bieber shop på nettet.


Juicy Coututre bukse (<3)


Juicy Coututre hettegenser (<3)


Viva la juicy parfyme fra Juicy Couture (<3)


GHD SCARLET COLLECTION DELUXE! Rettetang! (EEELSK!<3) Elsker denne rettetangen, funker sykt bra, og i tilleg følger det men reise hårføner (som også er veldig bra), klyper og alt oppi en søt veske og en søt boks, 

I tillegg fik jeg litt smykker, gavekort, neglelakk ogsånt. Kommer også til å lage et innlegg om bursdagsgaven jeg fikk av Christina. 

Tycks? Hva fikk fu til jul? Noe du lurer på om noe jeg har fått, elle bare helt andre spørsmål er det bare å stille dem i kommentarfeltet, så svarer jeg. 

 

Publisert: 01.jan.2012 @ 18:49 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 7

dagen i dag

Hei! I dag har jeg egentlig ikke gjort så mye, følte jeg sov bort det meste av dagen. Voknet halv 1, mange syns kanskje ikke det er så sent, men for meg er det det. Ellers har jeg gått i onepiece i hele dag, bare sett på tv også har jeg ordnet med designet til Hedda (www.hrth.blogg.no). Må også si at designet mitt er ferdig, men dette er bare en midlertidig header. Jeg skal prøve å få lagd et innlegg om julegavene i dag også.


Bilde jeg tok for en stund siden, skal virkelig bli bedre med bilder, emn kameraet er til lading..

Hva har dere gjort i dag?

Publisert: 01.jan.2012 @ 16:27 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

totsuenogtolv

Godt nytt år alle sammen! Håper alle har hatt et fantastisk 2011 og får et enda bedre 2012. Håper også alle koste deg i går, det gjorde hvertfall jeg. Vi spiste, og snakka, og så så vi på film, mens vi venta på at klokka skulle bli 00.00. Også fyrte vi selvfølgelig opp rakketter klokka tolv da. Tok ikke så veldig mange bilder desverre, men jeg tok noen få av fyrverkeriet med iPhonen, som sikkert kommer snart.


Sorry for gammelt bilde.

Fremover tror jeg jeg skal lage et innlegg om julegavene (bedre sent enn aldri), noe mer dere vil ha på bloggen? 

Håper alle får et kjempe bra 2012!

Publisert: 01.jan.2012 @ 13:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Cheer K

Design

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits